foto

Sergej Šajdakov

  • nar. 1981
    Yaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Legenda o Kolovratovi
2016 Preobraženije
2011 Svaďba po obmenu
2008 Trassa M8

TV seriály

2013 Novaja žizň (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gaďušnik (S06E03)
2012 Maša v zakoně (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Pantomima (S04E23)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Palač (S03E32)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Tancor (S03E19)
Omela (S03E18)
Liceděj (S03E17)
další epizody (7)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky