foto

Ireneusz Kozioł

  • nar. 1962
    Zielona Góra, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Yuma
2011 Lynč
2006 Chaos
2001 6 dni Strusia
Kameleon
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 17 (S01E17)
Episode 16 (S01E16)
Rojst (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Fatalny przypadek (S12E06)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Herbata z cukrem (E03)
Nieśmiertelnik (E02)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Duże małe zło (S10E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wyjście awaryjne (S01E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć przyszła dwa razy (S07E01)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Głęboka woda (TV seriál)
Solistka (S02E04)
Bez miłości (S02E03)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Misja Afganistan (TV seriál)
Pierwsza krew (E02)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Člověk - první setkání (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky