foto

Marija Zvereva

  • nar. 6.12.1950 (68 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
2008 Sněžnyj angel (TV film)
2000 Léto ztracených polibků
1991 Vana mees tahab koju (TV film)
1989 Varastatud kohtumine
1988 Obhájce Sedov
1987 Zapomnitě meňa takoj (TV film)
1983 Rychlost
1980 Ljalka-Ruslan i jego drug Saňka (TV film)
Svět v okně (TV film)

TV seriály

2013 Ljubov za ljubov (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)

Dokumentární

1993 La maison de la rue Arbat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace