foto

Alexej Jarmilko

  • nar. 13.4.1952 (68 let)
    Jalal-Abad, Kyrgyzstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dolžok (TV film)
2016 Čužoj děd (TV film)
2015 SOS, Děd Moroz ili Vsjo sbudětsja!
2012 Válka špionů
2011 Gromozeka
2010 Polosatoje sčasťje (TV film)
2008 Mucha
2007 Křemen
Nas ně dogoniš
2006 Bavorák 2
2001 Lavina

TV seriály

2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Millioněr (S07E15)
2013 Dělta (TV seriál)
Puť v děltu (S01E01)
Krasnyje gory (TV seriál)
Ljubov za ljubov (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Čužaja zemlja (S06E06)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
2011 Braťja (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
Šerif (TV seriál)
Sto tysjač dlja syna (S01E05)
Gluchar (TV seriál)
REC (S03E61)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Smerť nasilniku (S04E09)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Ljubov do groba (S03E29)
2008 Apoštol (TV seriál)
Dve sestry (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Litěraturnyj něgr (E64)
Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Taněc kobry (S02E15)
Čas Volkova (TV seriál)
Šalava (S01E08)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Strelka (S01E12)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Oborotěň (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky