foto

Ji-won Baek

  • nar. 1973
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nina naena
2013 Mongtajoo
2011 Chaepowang
2007 Kkotminam yeonswae tereosageon
2006 Salanghal ddae iyagihaneun geotdeul
2003 Yeoseot gaeui siseon

TV seriály

2019 Chungiljeonja misseuli (TV seriál)
Melloga chejil (TV seriál)
Sagyoddaenseueui ihae (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Hunnamjeongeum (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
Namjachingoo (TV seriál)
2017 Dasi mannan segye (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Ddeotda! paemilri (TV seriál)
Poongmooneuro deuleossso (TV seriál)
2014 Milhwe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky