foto

Bo-jeong Kim

  • nar. 14.12.1988 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 O! Munhui
2019 Long libeu deo king : mokpo yeongwoong

TV seriály

2017 Byeongwonseon (TV seriál)
Choingajog (TV seriál)
Dyueol (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Dalryeora jangmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky