foto

Zuzana Vrbová

  • nar. 7.1.1951 (69 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Když chcípne pes (TV film)
1965 Mary Jane (TV film)
1963 Timur a jeho parta (TV film)
1960 Případ Lupínek

Hudební videoklipy

1960 Darek Vostřel a Zuzana Vrbová: Sluníčko (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 Semafor - Největší hity (video kompilace)

Divadelní záznam

1965 Benefice S + Š (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky