foto

Jorge Paixão da Costa

  • nar. 13.10.1954 (66 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Soldado Milhões
2017 Jacinta
2007 Mistério da Estrada de Sintra, O
2001 Quatro Vezes Quatro - O Triunfo da Forma
1992 Adeus Princesa

TV seriály

2020 A Espia (TV seriál)
Crónica dos Bons Malandros (TV seriál)
2007 Nome de Código: Sintra (TV seriál)
2001 Sociedade anónima (TV seriál)
2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
1999 Não És Homem Não És Nada (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1990 Os Melhores Anos (TV seriál)

Dokumentární

2019 Jazzé Duarte

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Mistério da Estrada de Sintra, O
2001 Quatro Vezes Quatro - O Triunfo da Forma
1992 Adeus Princesa

TV seriály

2020 Crónica dos Bons Malandros (TV seriál)
2001 Sociedade anónima (TV seriál)
1994 Na Paz dos Anjos (TV seriál)

Dokumentární

2019 Jazzé Duarte

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Arte de Morrer Longe
2007 Mistério da Estrada de Sintra, O

TV seriály

2001 Sociedade anónima (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky