foto

Ken Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Gangsteři z Atlantic City
1995 Pod bláznivým měsícem
1994 Čas rozhodnutí
1992 Správná volba
1991 Let vetřelce
1990 Poslední zastávka v Lang Mei
1989 Hollywood Boulevard II
Prime Suspect
1987 Down Twisted
Hanojský Hilton
Vládce temnot
1986 Zajati v pekle
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)

TV seriály

1990 Babes (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Běh pro peníze (S11E09)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace