foto

Seung-kyeong Choi

  • nar. 27.12.1971 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
2014 Dalkomhan bimil (TV seriál)
Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
2013 Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Kaljabi ibalsa (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2010 Maerineun wibakjoong (TV seriál)
Yeojaneun da geurae (TV seriál)
2009 Meomchool soo eobseo (TV seriál)
2008 Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
Seupoteulaiteu (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
Ghost pang pang (TV seriál)
Miwoona gowoona (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace