foto

Takajuki Okada

  • nar. 2.4.1975 (44 let)
    Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2007 Šigurui (TV seriál)
2005 Shuffle! (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
X (TV seriál)
2000 Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Space Pirate Mito 2 (TV seriál)
Učú kaizoku Mito no daibóken (TV seriál)
1998 Sentimental Journey (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
1996 Elf o karu monotači (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace