foto

Keisuke Koide

  • nar. 20.2.1984 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bůh války
Haručika
2016 Džúdžika
Stopy hříchu
Šin Godžira
2015 Joker Game
2014 In the Hero
2013 Bokutači no kókan nikki
Strawberry Night
Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
2011 Kono Sekai no Katasumi ni (TV film)
Suicchi wo osu toki
2010 Ai wa Mieru (TV film)
Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
Raió
Surely Someday
2009 Gokusen: The Movie
Kaze ga cujoku fuiteiru
MW dai 0 šó
Parēdo
Rookies: Socugjó
2008 Anmicu-hime (TV film)
Boku no kanodžo wa saibógu
Kiseki no Doubutsuen 2008: Asahiyama Doubutsuen Monogatari (TV film)
Nodame kantâbire in Yôroppa (TV film)
Rookies SP (TV film)
2007 Kimi ni shika kikoenai
Kisaragi
Kiseki no doubutsuen 2007: asahiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Koizora
2006 Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
První láska
Soko ni Ita Kaze (TV film)
Tada, kimi o aišiteru
2005 Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo (TV film)
Rinda Rinda Rinda!
2004 Paččigi!
2003 Gúzen ni mo saiaku na šónen

TV seriály

2018 Jimmy: Ahomitaina honma no hanashi (TV seriál)
2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
Aka no šó (TV seriál)
Kuro no šó (TV seriál)
2016 Budokan (TV seriál)
Fragile (TV seriál)
2015 Sikeurit meseji (TV seriál)
Soredemo Boku wa Kimi ga Suki (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
2013 Saijo no Puropozu (TV seriál)
2012 Strawberry Night (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Jin 2 (TV seriál)
Party wa Owatta (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
Sasaki fusai ni džingi naki tatakai (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Oishii Proposal (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
2004 Medaka (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)

Dokumentární

2013 Džinsei nariiki: Tensai rakugoka Tatekawa Danši (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky