foto

Barbara Majewska

  • nar. 18.11.1945 (75 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
Marcel
2018 Miłość jest wszystkim
2010 Cudowne lato
2000 Pierwszy milion

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 10 (S01E10)
Ślad (TV seriál)
Episode 31 (S02E31)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Niespodziewane spotkanie (S03E03)
Na sygnale (TV seriál)
Miało być inaczej (S06E21)
2017 Na sygnale (TV seriál)
Miejsce na ziemi (S05E23)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dobry mąż (S18E06)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S08E08)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
2013 Lekarze (TV seriál)
Pod Twoją ochroną (S03E10)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wymiar sprawiedliwości (S03E03)
2008 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 85 (E85)
Episode 83 (E83)
Episode 4 (E04)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Polowanie (S02E13)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Chorobliwa miłość (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky