foto

Jan Wojciech Poradowski

  • nar. 17.9.1957 (62 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Výmyk
2010 Cudowne lato

TV seriály

2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Pośród wilków (S13E05)
2018 Komisarz Alex (TV seriál)
Amnezja (S11E11)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Zemsta (S09E13)
Podwójna śmierć (S09E08)
W pogoni za wiecznym życiem (S09E02)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Feralna impreza (S08E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Pierwsza nagroda (S01E08)
Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky