foto

Piotr Łukawski

  • nar. 10.11.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 25 lat niewinności
2019 Solid Gold
2018 Majordomus
Planeta singli 2
2011 Černý čtvrtek

TV seriály

2021 Klangor (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2020 25 lat niewinności (TV seriál)
Aresztowanie (E01)
Archiwista (TV seriál)
Niebezpieczne więzy (E09)
Bez skrupułów (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Temné lesy (TV seriál)
Lži (E02)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Ślad (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Wóz albo przewóz (S03E09)
Zimna wojna (S03E07)
Mieć to coś (S03E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Dopóki dzień się nie skończył, jest nadzieja (S20E26)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pasja (S18E04)
2016 Blondynka (TV seriál)
Upadek (S05E03)
Gotowy na wszystko (S04E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Antyk (S16E04)
Idol (S16E01)
Uciekinier (S15E01)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Osaczenie (S13E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Kłamca (S17E16)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 5 (S02E05)
Lekarze (TV seriál)
Ukryte motywy (S04E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trefny towar (S11E04)
2013 Lekarze (TV seriál)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
Rodzicielskie kłopoty (S03E06)
Czas honoru (TV seriál)
Ultimatum Rainera (S06E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Stąd do wieczności (E05)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Glina (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
Lokatorzy (TV seriál)
Niewinny flirt (S05E09)
2002 Lokatorzy (TV seriál)
Sprawa zegara (S03E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky