foto

Karel Holek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1963 Ikarie XB 1
Máte doma lva?
Tři zlaté vlasy děda Vševěda
1961 Návštěva (studentský film)
1960 Cesta domů (studentský film)
Generál (studentský film)
Kočičina (studentský film)
1959 Docela všední neděle (studentský film)
Zlepšovák
1958 Pohádka o kouzelné píšťalce (studentský film)
1957 Schůzka o půl čtvrté... (studentský film)
1955 Blázni mezi námi (studentský film)
Direktiva (studentský film)
Hastrman (studentský film)
V ulici je starý krám (studentský film)
1954 Dny a noci (studentský film)
1952 Konec strašidel
1951 Štika v rybníce
1950 Přiznání
1949 Chceme žít
Pan Novák
Pionýrská abeceda
1948 Ves v pohraničí
Červená ještěrka
1947 Parohy

Herecká filmografie

Filmy

1950 Přiznání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace