foto

Przemysław Kapsa

  • nar. 1.2.1965 (55 let)
    Środa Wielkopolska, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Indián
2018 Mory Vratislavi
2011 Wygrany

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Farbowany lis (S06E04)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Ślad (TV seriál)
Episode 41 (S02E41)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Na sygnale (TV seriál)
Serce na dłoni (S07E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Duch kapitana (S12E04)
2018 Mecenas Lena Barska (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
Episode 3 (S02E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S12E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica chemika (S20E10)
2017 Mecenas Lena Barska (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
W rytmie serca (TV seriál)
Epidemia (S01E12)
Nieproszeni goście (S01E09)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
Sprawiedliwi - Wydział kryminalny (TV seriál)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Iza – w obronie własnej (E04)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Pozory mylą (S02E17)
Komisarz Alex (TV seriál)
Bratobójstwo (S06E04)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Bilet do śmierci (S03E02)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śpiewak (S07E07)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Piękno wieczne (E11)
Pierwsza miłość (E06)
Śledztwo (E01)
Tancerze (TV seriál)
W obronie teatru (S03E11)
2008 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 10 (S06E10)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (4)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Drański motyw (S02E32)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky