foto

Seung-bong Yoo

  • nar. 8.6.1951 (69 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Welkeom 2 raipeu (TV seriál)
2018 Padoya, padoya (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Pieora dalsoonah (TV seriál)
2016 Byeolnan gajok (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Soongeumui ddang (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2011 Cheonileui yaksook (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Aeja eonni minja (TV seriál)
Nae saengae majimak seukaendeul (TV seriál)
2007 아들찾아 삼만리 (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Sarangkwa yamang (TV seriál)
Sunoki (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
고향역 (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Geumjjokgateun nae saekki (TV seriál)
2002 Insaenghwabo (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)
Seulpeun yuhok (TV seriál)
1995 Jjaejeu (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky