foto

Ellen Vanstone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Velké stěhování (S05E09)
další epizody (11)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (13)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Hideaway (S02E07)
The Valley (S02E03)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (S02E12)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Neprůstřelný (S01E06)
2006 At the Hotel (TV seriál)
1999 Foolish Heart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace