foto

Chang-hoon Lee

  • nar. 8.9.1966 (54 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yangjamulrihak

TV seriály

2019 Beullaekdok (TV seriál)
2018 Mezi kapkami deště (TV seriál)
2016 Aimssori Kangnamgoo (TV seriál)
2013 Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2011 Dangsinyi jamdeun sayi (TV seriál)
2010 Dangdolhan yeoja (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Cheonnyeonjiae (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
Gwiyeowun yeoin (TV seriál)
Mina (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
1999 Chodae (TV seriál)
Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Hakgyo (TV seriál)
Hakgyo 2 (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
1997 Peuropojeu (TV seriál)
Pokpungsogeuro (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1996 컬러 (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1994 M (TV seriál)
1993 Eommaui bada (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Appabonsaek (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky