foto

Chang-wook Hong

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Dalryeora jangmi (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2011 Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
2008 Shinui jeoeul (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
2006 Naui sarang keullementain (TV seriál)
2005 Da ee ah mon deu ui noon mool (TV seriál)
2004 Maejik (TV seriál)
2003 Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
2001 순자 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky