foto

Ursula Parker

  • nar. 28.7.2003 (17 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2017 Austin Found
Man with Van
2016 Spectral
2015 Take Me to the River
2013 Ass Backwards
Mrazivá noc přichází
Straight A's
2011 Musíme si promluvit o Kevinovi
Stand Up, The
Uzavřený případ
2010 Králičí nora

TV seriály

2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
The Road: Part 2 (S05E08)
Sleepover (S05E06)
Untitled (S05E05)
další epizody (5)
2014 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pamela: Part 3 (S04E14)
Pamela: Part 2 (S04E13)
Pamela: Part 1 (S04E10)
další epizody (9)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
A Crowd of Demons (E05)
Hero Complex (E04)
další epizody (4)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Co-Dependants (E14)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
New Year's Eve (S03E13)
Late Show: Part 3 (S03E12)
Late Show: Part 2 (S03E11)
další epizody (7)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Druhé šance (S02E06)
Na lovu (S02E02)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Duckling (S02E11)
Halloween/Ellie (S02E10)
Country Drive (S02E05)
další epizody (6)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Night Out (S01E13)
Gym (S01E12)
Double Date/Mom (S01E07)
2009 Primetime: What Would You Do? (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky