foto

Mirosława Niemczyk

  • nar. 7.6.1962 (57 let)
    Gdańsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nie opuszczaj mnie
1996 Matka swojej matki

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Do ostatniego pocisku (S08E08)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (S05E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky