foto

Ron Diamond

  • nar. 30.7.1958 (60 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2003 Nibbles
1995 Kresleno z paměti
1986 Sorority House Massacre

TV seriály

2016 Simpsonovi (TV seriál)
Ve vězení dobře, doma nejlíp (S27E22)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Co čekat, když Bart čeká (S25E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace