foto

Piotr Ligienza

  • nar. 31.5.1982 (37 let)
    Dzierżoniów, Województwo dolnośląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nina
2011 Maraton tańca
2008 Środa, czwartek rano
2005 Rh+

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
Światełko w tunelu (S04E10)
další epizody (11)
2018 Korona królów (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (8)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Powrót do normy (S03E11)
W chmurze (S03E10)
další epizody (7)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (4)
Komisarz Alex (TV seriál)
Na prośbę matki (S10E04)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Uwikłani (TV seriál)
Janusz – dramat ojca (E08)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (11)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky