foto

Piotr Ligienza

  • nar. 31.5.1982 (38 let)
    Dzierżoniów, Województwo dolnośląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chrzciny
2018 Nina
Wesele (TV film)
2011 Maraton tańca
2008 Środa, czwartek rano
2005 Rh+

TV seriály

2021 Chyłka - Inwigilacja (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
Światełko w tunelu (S04E10)
další epizody (11)
2018 Korona królów (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (8)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Powrót do normy (S03E11)
W chmurze (S03E10)
další epizody (7)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (4)
Komisarz Alex (TV seriál)
Na prośbę matki (S10E04)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kometa (S16E05)
Ranczo (TV seriál)
Depresja Biskupa (S10E06)
Wszystko jest teatrem (S10E05)
Geny nie kłamią (S10E04)
další epizody (6)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Jutro będę wiedział, że cię kocham (S18E28)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Uwikłani (TV seriál)
Janusz – dramat ojca (E08)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (10)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zagadki serca (S11E01)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (9)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (11)
Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (10)
2012 Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Kontrrewolucja (S06E10)
další epizody (7)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (9)
Daleko od noszy (TV seriál)
Który ojciec, która matka? (S13E03)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śmierć na żywo (S04E04)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (23)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (8)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Rząd oficjalny (E11)
Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (12)
Kryminalni (TV seriál)
Złodziej tożsamości (S08E01)
2007 Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Do dobrego lepiej przymusić (S02E10)
další epizody (9)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Na przystanku (S09E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky