foto

Odette Annable

  • nar. 10.5.1985 (32 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kalifornská kráska Odette Juliette Yustman se narodila 10. května 1985 v Los Angeles a k hereckému řemeslu přičichla poprvé již ve svých čtyřech letech, kdy si zahrála holčičku jménem Rose ve Schwarseneggerově POLICAJTOVI ZE ŠKOLKY.

Uplynulo pár let a Odette se začala věnovat spíše modelingu než herectví, ale přesto jsme ji mohli zahlédnout ve filmu BOŽSKÁ LEST nebo v menších roličkách v seriálech STŘÍPKY VZPOMÍNEK, MŮJ PŘÍTEL MONK či QUINTUPLETS.

V roce 2006 nastal pro Odette velký zlom, když ztvárnila v seriálu SOUTH BEACH jednu z hlavních rolí. Říkalo se o ní, že je "tajnou zbraní" Jennifer Lopez, která show produkovala. V jejím prvním větším filmu PRÁZDNINY se dokonce objevila vedle takových hvězd jako je Cameron Diaz, Jude Law nebo Dustin Hoffman. Vidět jsme ji mohli i v televizním seriálu OCTOBER ROAD a mihla se i v kasovním trháku Michaela Baye TRANSFORMERS nebo v akčním sci-fi thrilleru MONSTRUM, kde si zahrála klasickou krásku v nesnázích.

Budoucnost Odette je zatím ještě ve hvězdách, ale už je jisté, že ji uvidíme v připravovaném remaku hororu PÁTEK TŘINÁCTÉHO.

Martin "3DD!3" Tegel

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Truth About Lies
2013 Westside (TV film)
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2011 Čivava z Beverly Hills 2
Dvojitý agent
Grow Up Already
2010 Skupinový sex
Utajená operace
Zase ona!
Ztracena v pustině
2009 Nenarození
2008 Monstrum
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
Transformers
Ukradený život: Exkluzivní video (TV film)
2006 Prázdniny
1996 Božská lest
Střípky vzpomínek (TV film)
1990 Policajt ze školky

TV seriály

2017 Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
Touch and Go (E11)
Hero Worship (E10)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X (S03E08)
Wake Up (S03E07)
Damage (S03E05)
další epizody (6)
2016 Pure Genius (TV seriál)
Around the World in Eight Kidneys (E08)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
další epizody (8)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
Banshee (TV seriál)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
Hadi a ti druzí (S03E02)
Zkouška ohněm (S03E01)
2014 Rush (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
Hromový muž (S02E02)
další epizody (4)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Budeme žít věčně (S01E08)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Rychle tvrdnoucí tmel (S02E19)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
2007 October Road (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dr. House: Houseova labutí píseň (TV film)
2010 You Again Cast Fight

TV pořady

2007 Free Radio (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace