foto

Yi-rang Jeong

  • nar. 5.11.1982 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miseongnyeon
2015 Helmeoni
2014 Haiheel

TV seriály

2019 Joseolloko nokdujeon (TV seriál)
2018 Daejanggeum bogo issda (TV seriál)
Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2017 Bogeumam (TV seriál)
Mannage hae, joooh (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
Dongjeong eopsneun sesang (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Maeumeui sori (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Choinsidae (TV seriál)
Dangsineul joomoonhabnida (TV seriál)
Naeildo seungri (TV seriál)
Raideosei: naileul jabara (TV seriál)
2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky