foto

Jeong-won Cha

  • nar. 8.12.1989 (31 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mooseowoon iyagi

TV seriály

2019 Jeoldae Geui (TV seriál)
2018 Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
O! banjiha yeosindeuliyeo (TV seriál)
Suyoil ohu sesi samsibbun (TV seriál)
2016 Nacheongryeomeuiwon nabchisageon (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
2014 Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky