foto

Motomu Kijokawa

  • nar. 9.4.1935 (84 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
Hellsing IX
2010 Eve no jikan gekijōban
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
2008 Hellsing IV
Hellsing V
Kaitō tenshi Twin Angel
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
Hellsing III
2006 Hellsing I
Hellsing II
2005 Boku no bókúgó (TV film)
Munto: Toki no kabe wo koete
2004 Re:Cutey Honey
2003 Zkáza Ecobanu
2002 Palme no ki
2000 Kaze o mita šónen
1998 Toki no daiči: Hana no ókoku no madžo
1997 Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 Tecuwan Birdy
1994 Dirty Pair Flash
1990 Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
1988 Ginga eijú densecu
1985 Vampire Hunter D
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen

TV seriály

2018 Akanesasu šódžo (TV seriál)
Planet With (TV seriál)
Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
2017 Isekai šokudó (TV seriál)
Princess Principal (TV seriál)
Učóten kazoku 2 (TV seriál)
2016 Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
2015 Classroom Crisis (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka?? (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
2012 Medaka Box (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
2011 Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Nacu no araši! (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Eve no džikan (TV seriál)
Mičiko to Haččin (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Urutoraman Mebiusu Gaiden: Hikari Sāga (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Genma taisen: Šinwa zen'ja no šó (TV seriál)
2001 Hellsing (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Tanošii Willow Town (TV seriál)
1990 Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
1988 Oišinbo (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1984 Sója monogatari (TV seriál)
1980 Mahó šódžo Lalabel (TV seriál)
1979 Akage no Anne (TV seriál)
Kidó senši Gundam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace