foto

Alexandr Bucharov

  • nar. 10.2.1975 (45 let)
    Labinsk, Krasnodarský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Molčanije
2019 Neznámá bitva
2018 Fabrika
2015 Čužaja milaja (TV film)
2009 Fonogramma strasti
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Iskyss
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2006 Vlkodav z kmene Šedých psů
2001 Lvinaja dolja

TV seriály

2020 Diversant: Krym (TV seriál)
2019 Legenda Ferrari (TV seriál)
Otčim (TV seriál)
2018 Batalon (TV seriál)
Gurzuf (TV seriál)
Odin (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Gluposť i izmena (E04)
Porozň (E03)
Grifony (E02)
další epizody (4)
2016 Podmena (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
2014 Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Polnyj nol (E24)
další epizody (14)
2013 Ženščiny na grani (TV seriál)
Princessa i drakon (E12)
Krepkaja semja (E11)
Orudije suďby (E10)
další epizody (12)
2009 Sorok tretij nomer (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky