foto

Elżbieta Gruca

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Z miłości
2009 Kouzelný strom

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Ranczo (TV seriál)
Amerykańska baza (S05E04)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Potop (S02E04)
Przeznaczenie (TV seriál)
Echa (E03)
2009 39 i pół (TV seriál)
Pogrzeb (S03E10)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Kawa z mlekiem (E74)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Oświadczyny (E03)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Mauser (E01)
Kryminalni (TV seriál)
Władza absolutna (S08E08)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Droga do Koniakowa (S03E01)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Królowie śródmieścia (TV seriál)
Cofnąć czas (E12)
Kaucja (E03)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky