foto

Ki-ho Kim

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Paeseon wang (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2004 Ballieseo saengkin il (TV seriál)
2003 Cheonnyeonjiae (TV seriál)
2002 Wigiui namja (TV seriál)
2000 뜨거운 것이 좋아 (TV seriál)
1999 Haetbit sokeuro (TV seriál)
1998 내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
Byeoleun nae gaseume (TV seriál)
1995 Hotel (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)
1993 Pailleos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky