foto

Hans Wilhelm Hamacher

  • nar. 14.6.1920
    Kolín nad Rýnem, Německá říše
  • zem. 23.7.2000 (80 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 ¡Vampiros en La Habana!
1982 Kleine Bruder, Der (TV film)
1979 Kümmert euch nicht um Sokrates (TV film)
1977 Haupttreffer, Der (TV film)
Ratten, Die (TV film)
1975 Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Sedm krvavých orchidejí
1970 Peenemünde (TV film)
1969 Attentat auf den Mächtigen (TV film)
In dieser Hölle (TV film)
Kellerassel (TV film)
Langeweile (TV film)
Zwei ahnungslose Engel (TV film)
1968 Der Arzt von St. Pauli
Gangsters per un massacro
Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
1967 Brückenallee Nr. 3 (TV film)
Das schwedische Zündholz (TV film)
Der eine Tag im Jahr (TV film)
Die Flucht nach Holland (TV film)
Hugenberg - Gegen die Republik (TV film)
Kampf um Kautschuk (TV film)
Kleine Teehaus, Das
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 Finden Sie Livingstone! - Die Suche nach dem verschollenen Forscher und Missionar (TV film)
Kubinke (TV film)
Regenmacher, Der (TV film)
Vinnetou a míšenka Apanači
1965 Brave Diebe (TV film)
Das Liebeskarussell
Die Häuser des Herrn Sartorius (TV film)
Die letzte Vorstellung (TV film)
Man soll den Onkel nicht vergiften (TV film)
Mädchen hinter Gittern
Petrolejový princ
1964 Das Phantom von Soho
Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
Liebeshändel in Chioggia (TV film)
1963 Žebrácká opera
1962 18. Geburtstag, Der (TV film)
Affäre Blum (TV film)
Kronanwalt, Der (TV film)
1961 Auf Wiedersehen
Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Geheimnis der schwarzen Koffer, Das
Immer Ärger mit dem Bett
Mutter Courage und ihre Kinder
Zu jung für die Liebe?
1960 Die 1000 Augen des Dr. Mabuse
Liebling der Götter
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Abschied von den Wolken
Die Feuerrote Baronesse
Menschen im Hotel
Peter schießt den Vogel ab
Reportage 57
1958 Der Prozeß wird vertagt
Hexen von Paris (TV film)
1957 Der Fackelträger
Láz
Ročník 21
Schlösser und Katen
1956 Falešná karta
Thomas Müntzer
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy

TV seriály

1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1978 Das kalte Herz (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1968 Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
Sir Roger Casement (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky