foto

Sun-young Kim

  • nar. 10.4.1976 (44 let)
    Provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Sejamae
2020 Naega jukdeon nal
2019 Baesimwondeul
Eojjeoda kyeolhun
Malmoi
2018 Heoseutori
Misseubaek
2017 Wonlain
2015 Missing : sarajin yeoja
Seoboojeonseon
2014 Monseuteo
Uiheomhan sangkyeonrye 2
Óda na mého otce
2013 Ddo hanaui gajok
2012 Umchi keulreonik
2011 Uiheomhan sangkyeonrye
2006 Aiseukeki
2005 Jambok geunmu

TV seriály

2020 Backstreet Rookie (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Kkondae Intern (TV seriál)
2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
Když rozkvétá kamélie (TV seriál)
Láska padá z nebe (TV seriál)
Příští kapitola: Láska (TV seriál)
Sagyoddaenseueui ihae (TV seriál)
Yeolyeodeolui soongan (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Aeganjang (TV seriál)
Eunjueui bang (TV seriál)
Ttaenppogeoljeu (TV seriál)
2017 Byeongwonseon (TV seriál)
Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
Ranjeri sonyeosidae (TV seriál)
Seulgiroun gambbangseanghal (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Goodbye, My Youth. Goodbye, Ssangmundong (E20)
You Did Your Very Best (E19)
Goodbye, First Love (E18)
další epizody (4)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Life is Irony - I (E16)
Between Love and Friendship (E15)
Don't You Worry (E14)
další epizody (16)
2014 Gabong (TV seriál)
Hotelking (TV seriál)
Kkothalbae soosadae (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky