foto

Luciano Blotta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Chatter
2007 Evil Woods, The

TV seriály

2014 Hunt with John Walsh, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rotten (TV seriál)
The Kleptocrats
2013 En La Caliente
2009 Rise Up

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ovum

Dokumentární

2012 OnePeople: The Celebration
2009 Rise Up

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ovum

Dokumentární

2009 Rise Up

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Ovum

Dokumentární

2009 Rise Up

Producentská filmografie

Filmy

2017 Ovum

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2009 Rise Up

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky