foto

Jonathan Ames

  • nar. 23.3.1964 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Nikdys nebyl - kniha
2010 Poslední gigolo - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2010 Poslední gigolo
2008 Velký Buck Howard
2007 Můj život idiota
2006 What's Not to Love? (TV film)
1991 Předem vinni

TV seriály

2013 Drunk History (TV seriál)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
Car Periscope (S08E08)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
Hoď sebou, Fitzgeralde (S02E02)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Portrait of Maddie (S02E08)
My Fair David (S02E05)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace