foto

Jessica Liedberg

  • nar. 7.10.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Get Ready With Me
2016 Maria Wern - Dit ingen når
2013 Skumtimmen
2009 Svatební fotograf
2000 Společně
1998 Veranda för en tenor
1997 Kärlek och hela alltihopa
1996 Älvakungen dyker upp
1995 Happy Days
1992 Vi ses i Krakow

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Ofret (E07)
další epizody (6)
Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
Wilted Leaves (E05)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve špatné společnosti (S06E03)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Osudný den (S05E08)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fästman (S02E09)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Torpederna (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2012 Kontoret (TV seriál)
2011 Solsidan (TV seriál)
Besvärlig sjukling gäckar Fredde (S02E06)
2010 Wallander (TV seriál)
Arvet (S02E11)
2007 Höök (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace