foto

Antonio Duque

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Abuelitos
1996 Tu pasado me condena (TV film)
1991 Viuda del capitán Estrada, La
1989 Monte bajo
1987 Redondela
1977 Ten tajemný předmět touhy
1975 Amigo (TV film)
1968 Desperate Ones, The
1965 Doña Rosita, la soltera
1963 Chica del trébol, La

TV seriály

2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky