foto

Yoo-shin Uhm

  • nar. 10.3.1951 (70 let)
    Čondžu, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Bbeoggoogi doongji (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
2011 Yeojaga doo beon hwajanghalddae (TV seriál)
2008 Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
2007 Geudaeui punggyeong (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
걱정하지마 (TV seriál)
2004 Geudaeneun byul (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
성녀와 마녀 (TV seriál)
2002 Jangheebin (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
보고싶은 얼굴 (TV seriál)
2000 Yagsog (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
1995 Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky