foto

Robert LuPone

  • nar. 29.7.1946 (72 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Isn't It Delicious
2009 Breaking Point
2007 Funny Games USA
Konečně spolu
2006 Mentor
2005 Indocumentados
Vieni via con me
2004 Dveře v podlaze
2002 Heartbreak Hospital
2000 American Tragedy (TV film)
1995 Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
Modern Affair, A
Mrtví prezidenti
Palookaville
1991 The Doors
1989 High Stakes
1987 Saint in Manhattan, The (TV film)
1973 Jesus Christ Superstar
1970 Song of Norway

TV seriály

2016 Miliardy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
8 (S01E08)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Beautiful Frame (S14E11)
2012 Smash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pilot (E01)
Super drbna (TV seriál)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sen o slávě (S08E08)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí kino Sopranů (S06E13)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bez bolesti (S05E22)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Filantrop (S02E17)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Access Nation (S12E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dovolená (S04E16)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Sex ve městě (TV seriál)
Užít si (S03E08)
JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Isabella (S01E12)
Hit je hit (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Breeder (S04E13)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace