foto

Hyo-jeong Lee

  • nar. 7.1.1961 (58 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Yeonaeui mat
2013 Cheongya
2003 Silmido
1990 Churakhaneun geos eun nalgaega itda
1983 Cheolindeul
1981 Nanjeongiga soaolrin jakeun kong

TV seriály

2018 Jakeun sineui aideul (TV seriál)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2013 Choolsaengeui bimil (TV seriál)
Jang Ok-jeong (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
2011 Bokhui noona (TV seriál)
Gongjooeui namja (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Snow in August (TV seriál)
2006 Gangi doeeo mannari (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
Keonbbang seonsaengkwa Byeolsatang (TV seriál)
Looloo gongjoo (TV seriál)
Yeowangwi jokeon (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Sarangeul halkeoya (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
Yong seo (TV seriál)
2003 Baeksutalchul (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)
2002 Jegukui ahchim (TV seriál)
Onammae (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Dangshin ttaemune (TV seriál)
1998 Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Yeoja (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)
Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Ahpateu (TV seriál)
1993 Gyeolhon (TV seriál)
1992 질투 (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky