foto

Chang-ui Song

  • nar. 24.1.1979 (41 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jeo san neomeo
2012 Doo beoneui kyeolhoonsikgwa han beoneui jangryesik
2011 Oneul
2007 Sonyeoneun woolji anhneunda
2005 Parangjooeuiboo
2004 Paččigi!
2002 Gimgeubjochi 19ho

TV seriály

2018 Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Nae namjaeui bimil (TV seriál)
2015 Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
2013 Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Sindeulom (TV seriál)
2011 Cheonileui yaksook (TV seriál)
Neon naege banehsseo (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Sindye rella maen (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
Shinui jeoeul (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 101 beonjjae peuroposeu (TV seriál)
2005 Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
Weding (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Reonning maen (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky