foto

Si-won Kim

  • nar. 15.10.1973 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Yong seo (TV seriál)
2000 Cheonsaui bunno (TV seriál)
Taejo Wang Gun (TV seriál)
1999 Mabeopui seong (TV seriál)
1998 사랑과 성공 (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace