foto

Gri-na Park

  • nar. 8.1.1985 (34 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Angeltown (studentský film)
2014 Nae yeonaeui gieok
2008 Babo
2007 Sonyeoneun woolji anhneunda
2005 Yeonaeui mokjeok
2004 Ballet gyoseubso
Ryeong

TV seriály

2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Deo isangeun mot chama (TV seriál)
Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 3 (TV seriál)
2011 Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2007 Areumdaun shijeol (TV seriál)
Mawang (TV seriál)
2005 Byeonhosadeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace