foto

Džun Miruno

  • nar. 14.9.1981 (38 let)
    Nara, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Koikiši Purely Kiss: The Animation
Taimanin Jukikaze
2012 Papa Love: Papa to iča ero šitai musume-tači to hitocu jane no šita de

TV seriály

2016 Kamiwaza Wanda (TV seriál)
2009 Weiß Survive (TV seriál)
Weiß Survive R (TV seriál)
2008 Penguin musume Heart (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
2007 Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky