foto

Thierry Redler

  • nar. 22.2.1958
    Sainte-Geneviève-des-Bois, Essonne, Francie
  • zem. 26.7.2014 (56 let)
    La Rochelle, Charente-Maritime, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 La dame de chez Maxim (TV film)
2002 Et demain, Paula? (TV film)
2001 Les inséparables (TV film)
1999 Traversée du phare, La (TV film)
1998 La Classe de neige
1993 Une femme pour moi (TV film)
1992 Un flic pourri (TV film)
1989 Bar Tango (TV film)
Retour de Lemmy Caution, Le (TV film)
1985 Entre chats et loups (TV film)
1984 Krev těch druhých
1982 Amour s'invente, L' (TV film)
1981 Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1980 Tout le monde m'appele Pa (TV film)
1979 Laura, les ombres de l'été

TV seriály

2005 Hommes de coeur, Les (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1997 Žena zákona (TV seriál)
La Grotte (S02E01)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
Le Secret (E169)
L'Huissier (E168)
další epizody (8)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Chassé-croisé (E99)
Questions d'éducation (E98)
Générations spontanées (E97)
další epizody (134)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Inconnu (E10)
L'Amour... Toujours l'amour (E09)
Le Petit Monstre (E08)
další epizody (10)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1988 Nouveaux chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
1986 Grand hôtel (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Sourire de Yom, Le
2001 Les inséparables (TV film)
1999 Traversée du phare, La (TV film)

TV seriály

1999 Monos, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky