foto

Do-gyoo Ahn

  • nar. 28.9.2000 (19 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Salinja
2012 Neukdae sonyeon
2010 Sowa hamque yeohanghaneun beob
2009 Narara penggwin

TV seriály

2018 Radio romaenseu (TV seriál)
2017 Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2014 Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2011 Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2008 Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
Singkeul papaneun yeolaejung (TV seriál)
2007 Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky