foto

Ki-yong Chang

  • nar. 7.8.1992 (26 let)
    Ulsan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Kill It (TV seriál)
2018 Iriwa anajwo (TV seriál)
Naeui ajeossi (TV seriál)
2017 Geunyeoneun geojitmaleul neomoo saranghae (TV seriál)
Gobaek bubu (TV seriál)
Sseomnam (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Cheonnyeonjjae yeonaejung (TV seriál)
2015 Saranghaneun Eundongah (TV seriál)
Woori heeojyeotteoyo (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 힙합의 민족 (TV pořad)
2014 학교 다녀오겠습니다 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace