foto

Ki-yong Chang

  • nar. 7.8.1992 (27 let)
    Ulsan, Jižní Korea

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Kill It (TV seriál)
2018 Iriwa anajwo (TV seriál)
Naeui ajeossi (TV seriál)
2017 Geunyeoneun geojitmaleul neomoo saranghae (TV seriál)
Gobaek bubu (TV seriál)
Sseomnam (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Cheonnyeonjjae yeonaejung (TV seriál)
2015 Saranghaneun Eundongah (TV seriál)
Woori heeojyeotteoyo (TV seriál)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace