foto

Cynthia Saunders

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Obžalovaná (TV film)
1996 After Jimmy (TV film)

TV seriály

1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Noční můry (S01E07)
Vcítění (S01E01)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Payment Due (S02E11)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Potíže (S04E20)
Po stopách (S04E19)
Poslední klavír (S04E18)
další epizody (13)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní hřích (S04E07)
Pomáhat a chránit (S04E06)
Nevěra (S04E05)
další epizody (20)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
Helena je úžasná (S03E07)
Zrůda v nás (S03E06)
další epizody (22)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Staří známí (S02E06)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Druhý nejlepší (S02E04)
další epizody (20)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Kruté a nezvyklé (S01E08)
Noční můry (S01E07)
Modus operandi (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky